KOMPLETAN SPEKTAR USLUGA KAMIONSKIH NADOGRADNJI


Izrada i montaža tovarnih sanduka

Izrada tovarnih sanduka za kamione po vašoj ili našoj dokumentacijiuz korišćenje najkvalitetnijih materijala, osnovno i završno farbanje kao i montiranje na vozilo vodeći se smernicama koje je propisao proizvođač vozila. Homologovanje postavljenog sanduka na vozilo.

Montaža kamionskih dizalica

Vršimo postavljanje kamionskih dizalica na vaša vozila iza kabine ili na kraju šasije prema vašim željama. Obezbeđujemo uverenje od agencije za bezbednost. Vršimo i kompletnu raparaciju vaših dizalica, farbanje, hidrauliku i dr..

Izrada i montaža kiper sanduka

Izrada kiper sanduka za kamionska vozila po vašoj ili našoj dokumentaciji uz korišćenje najkvalitetnijih materijala, farbanje istih kao i montiranje na vozilo vodeći se smernicama koje je propisao proizvođač vozila. Homologovanje postavljenog kiper sanduka na vozilo.

Izrada i montaža nadogradnji za šlep službe

Izrada nadogradnji za šlep sluzbe po vašoj ili našoj dokumentaciji uz korišćenje najkvalitetnijih materijala, završna zaštita kao i montaža na vozilo vodeći se smernicama koje je propisao proizvođač vozila. Homologovanje postavljene nadogradnje na šlep vozilo.

Izrada i montaža nadogradnji za šlepanje kamiona i autobusa

Izrada nadogradnji za šlepanje kamiona i autobusa po vašoj ili našoj dokumentaciji uz korišćenje najkvalitetnijih materijala,završna zaštita kao i montaža na vozilo vodeći se smernicama koje je propisao proizvođač vozila. Homologovanje postavljene nadogradnje na šlep vozilo.

Usluga obrade lima (sečenje,presovanje do 6 m)

Vršimo uslužno sečenje i presovanje lima do 6 metara dužine i debljine do 12 mm

Usluga sečenja plazmom do 8 m

Vršimo uslužno sečenje lima CNC plazmom ,radna površina plazme je 2,5 x 8 metara ,debljina sečenog lima je do 15 mm.

Usluga transporta kamiona

U mogućnosti smo da vam ponudimo transport kamiona u zemlji i inostranstvu.Transport vršimo sa specijalnim vozilom koja moze u isto vreme da preveze 3 kamiona.